SML Wageningen

WELKOM

Deze eerste website over Wageningen in Suriname in ontwikkeling is bedoeld voor allen die Wageningen een warm hart toedragen. Wageningen is niet meer het dorp, het plan zoals velen van ons dat kennen. Wie de laatste jaren afgereisd is naar Wageningen zal met pijn in het hart en verdriet in de ogen aanschouwd hebben hoe Wageningen is ‘afgetakeld’. Het is niet de bedoeling om nu op een schuldvraag over deze huidige situatie in te gaan. De tijd is nu aangebroken om zelf het heft in handen te nemen om van ons dorp iets te maken. Wageningers, Oud-Wageningers, Ex-Wageningers en alle belangstellenden zouden zich moeten committeren en organiseren om te werken aan herstel van een mooi Wageningen. In Nederland is een Commissie Herstel Wageningen-SML bezig om strategiën, plannen te ontwikkelen voor een integrale aanpak voor de lokale problemen in Wageningen.

Na een korte beschrijving over de geschiedenis van Wageningen zullen de doelstellingen en visie van het Plan van Aanpak voor wederopbouw worden gepresenteerd. De hoofdlijnen van dit initiële plan is in conceptvorm gereed, maar zal verder worden uitgewerkt.

Voorlopig zal deze site voornamelijk dienen om u op de hoogte te houden over de ontwikkelingen van de wederopbouw van het plan Wageningen. De bedoeling is om te zijner tijd deze site om te bouwen tot een informatief medium over Wageningen en voor Wageningers.

Als u denkt om op wat voor manier dan ook een bijdrage te willen/kunnen leveren voor de wederopbouw van Wageningen, dan wordt u uitgenodigd om te reageren via deze site.

Wilt u vrijwillig meewerken aan de invulling en instandhouding van deze site, beschikt u over oude foto’s, films etc. die in Wageningen zijn genomen of u weet iets leuks over Wageningen te schrijven, dan zouden die graag hier gepubliceerd worden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*